Žebírka se zeleninou a ananasem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
45 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme 40 ml sójové omáčky, sůl a bílý pepř. Žebírka nasekáme na kousky a vložíme je do marinády. Necháme je minimálně dvacet minut marinovat.
  • 2
    Na dvaceti ml rostlinného oleje na vysokém plameni smažíme žebírka na wok pánvi osm minut. Poté na té samé pánvi na dvaceti ml arašídového oleje smažíme dvě minuty kousky papriky, cibule a mrkve. Směs pak odložíme. Vedle si smícháme ocet, cukr, dvacet ml sójové omáčky a kečup.
  • 3
    Pánev umyjeme a na zbytku arašídového oleje smažíme půl lžičky nadrobno nakrájeného česneku a koriandr až se rozvoní. Přidáme octovou omáčku a kousky ananasu. Po chvíli vložíme i žebírka a zeleninu.
  • 4
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.