Žebračka
0 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyChléb konzumní
- 1špetkaPažitka
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2968 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
51 g
Sacharidy
523 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Chléb rozlámeme, zalijeme vodou, přidáme oloupanou, překrojenou cibuli, sůl, kmín a povaříme. Můžeme ale nemusíme přidat v šálku studené vody rozmíchaný prášek ideal, vlít do polévky a povařit.
- 2Cibuli vyjmeme, žloutek rozmícháme ve smetaně a za stálého míchání přidáme k polévce.
- 3Nevaříme jen prohřejeme. Okořeníme pažitkou a dosolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.