Zelená pepřová omáčka s grilovanou kukuřici

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
26 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čerstvých kukuřičných klasů odstraníme listy. Klasy vaříme v dostatečném množství vody 30 minut, poté je necháme důkladně okapat. Smícháme máslo s olejem, kukuřici potřeme ze všech stran a grilujeme. Na omáčku smícháme šalotku, česnek s vermutem a rozdrceným pepřem (čerstvý nebo naložený), povaříme. Vmícháme zakysanou smetanu, dochutíme solí a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.