Zelené fazolky s vejci

30 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky uvaříme 5-6 minut, až změknou. Necháme vykapat v cedníku, propláchneme pod studenou vodou a znovu slijeme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme tenké plátky cibule a smažíme, až bude cibule měkká.
  • 3
    V míse rozšleháme vejce s kořením, přidáme k cibuli a smažíme na mírném plameni, až budou vejce téměř hotová, nesmíme přesmažit.
  • 4
    Do pánve přidáme fazolky a necháme krátce prohřát.
  • 5
    Směs vyklopíme na servírovací talíř, posypeme strouhaným sýrem a citrónovou kůrou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.