Zelenina dušená s bramborami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na malé kostky, očištěné papriky a cibuli na proužky a oloupaná rajčata na dílky.
  • 2
    Zapékací mísu silně vymastíme a naplníme směsí osolené a opepřené zeleniny. Pokapeme máslem.
  • 3
    Bez míchání a podlévání dusíme v troubě doměkka. Potom pokrm promícháme a bez poklice ještě 10 minut dopečeme.
  • 4
    Podáváme ke všem druhům masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.