Zelenina dušená s cibulí
30 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 30gramůMrkev kořen
- 30gramůPaprika červená
- 30gramůCuketa
- 30gramůCeler bulvový
- 3gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 4gramyPodravka s bylinkami ochucovadlo
- 8gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka, papriku bez jádřince na nudličky, cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, cuketu pokrájíme na kostičky, celer na proužky.
- 2V rendlíku roztavíme máslo, přisypeme všechnu zeleninu najednou, osolíme, opepříme, ochutíme bylinkovou Podravkou, chvíli restujeme, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Tekutina musí být úplně odpařená.
- 3Zeleninu podáváme jako teplou přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.