Zelenina dušená ve vlastní šťávě
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůHrášek
- 3kusyMrkev kořen
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 150gramůFazolové lusky zelené
- 1kusKedlubna
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na kostky a stejně nakrájenou ostatní zeleninu. Osolíme a vše dobře promícháme.
- 2Dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě a po chvíli mírně podlijeme.
- 3Pokrm nezahušťujeme. Podáváme jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.