Zelenina na sladkokyselo
25 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 3kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusOkurka salátová
- 2kusyPaprika červená
- 800gramůBroskve
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 70mililitrůVývar rybí
- 50mililitrůOcet vinný
- 2lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Papriku zbavíme jadřince a pokrájíme na plátky. Rajčata opláchneme a rozkrájíme na kostičky. Okurku oloupeme, krájíme na větší kostičky, broskve na plátky, šťávu dáme stranou.
- 2Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni, vlijeme olej, do něhož prolisujeme česnek. Přidáme všechnu pokrájenou zeleninu, broskve a za stálého míchání pět minut vaříme.
- 3Nyní přidáme do pánve 250 ml šťávy z broskví, kečup a vývar. Pořádně promícháme a další tři minuty vaříme. Na závěr už jen přidáme ocet a ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.