Zelenina s hřebenatkami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
652 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena, rajčata nakrájíme na kostičky. Z oloupané okurky vykrojíme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Hřebenatky (červenou část odkrojíme) nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Citronovou šťávu smícháme s olejem, octem a solí.
  • 3
    V míse promícháme zeleninu s hřebenatkami a přelijeme připravenou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.