Zelenina s hřebenatkami
25 min.
Ingredience
- 300gramůHřebenatka
- 150gramůRajčata
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 80mililitrůOlej olivový
- 100gramůOkurka salátová
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
652 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena, rajčata nakrájíme na kostičky. Z oloupané okurky vykrojíme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Hřebenatky (červenou část odkrojíme) nakrájíme na kostičky.
- 2Citronovou šťávu smícháme s olejem, octem a solí.
- 3V míse promícháme zeleninu s hřebenatkami a přelijeme připravenou zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.