Zelenina s plněnými taštičkami
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůAnglická slanina
- 12kusůTěstoviny Ravioli -masové
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3263 kcal
Bílkoviny
202 g
Tuky
140 g
Sacharidy
285 g
Vláknina
24 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nerozmrazenou zeleninu osmahneme na rozehřátém másle v hrnci, přilijeme vývar a pod pokličkou vaříme doměkka.
- 2Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
- 3Plněné taštičky (ravioli) nakrájíme na kousky silné asi 1 cm a přidáme do pánve. Za častého míchání je zlehka opečeme.
- 4Zeleninu scedíme a necháme okapat. Přidáme ji k taštičkám a promícháme. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.