Zelenina s pórkovými kolečky v aspiku

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
49 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    3 dl vody smícháme s rostlinnou želatinou (agarem) a vaříme, dokud se nerozpustí.
  • 2
    Mrkev, hrášek a pórek mezitím krátce povaříme v osolené a okyselené vodě, necháme okapat, promícháme s kapií.
  • 3
    Nádobu vypláchneme vodou, naplníme zeleninou a zalijeme rozpuštěnou želatinou. Necháme vychladnout na pokojovou teplotu, uložíme do lednice a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.