Zelenina s pórkovými kolečky v aspiku
40 min.
Ingredience
- 20gramůHrášek
- 100gramůPórek
- 20gramůKapie
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 20gramůMrkev kořen
- 3lžičkyAgar
- 8decilitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
49 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 13 dl vody smícháme s rostlinnou želatinou (agarem) a vaříme, dokud se nerozpustí.
- 2Mrkev, hrášek a pórek mezitím krátce povaříme v osolené a okyselené vodě, necháme okapat, promícháme s kapií.
- 3Nádobu vypláchneme vodou, naplníme zeleninou a zalijeme rozpuštěnou želatinou. Necháme vychladnout na pokojovou teplotu, uložíme do lednice a necháme ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.