Zelenina se sýrem a vejci

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky zbavené jader nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené papriky, oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a vše podusíme.
  • 3
    Potom přidáme na kousky nakrájený sýr, rozšlehaná vejce a sekanou petrželku. Promícháme a necháme ztuhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s černým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.