Zelenina se sýrem a vejci
40 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 3lžíceOlej stolní
- 320gramůRajčata
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné papriky zbavené jader nakrájíme na nudličky.
- 2Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené papriky, oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a vše podusíme.
- 3Potom přidáme na kousky nakrájený sýr, rozšlehaná vejce a sekanou petrželku. Promícháme a necháme ztuhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
- 4Podáváme s opečenými bramborami nebo s černým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.