Zelenina smažená s těstovinami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
14 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny dáme vařit do velkého hrnce s mírně osolenou vařící vodou a 1 lžící olivového oleje. Jakmile jsou hotové, scedíme je, necháme okapat a vrátíme do prázdného hrnce, přikryjeme a udržujeme teplé.
  • 2
    V osolené vodě uvaříme nakrájenou karotku a kukuřičky. Poté necháme okapat, ponoříme do studené vody a znovu necháme okapat.
  • 3
    Olej rozehřejeme v pánvi, přidáme zázvor a 1 minutu smažíme. Poté ho vyndáme z pánve a vyhodíme. Přidáme do pánve pokrájenou cibuli, celer, česnek a papriky a smažíme 2 minuty za stálého míchání. Nakonec vše vmícháme do těstovin.
  • 4
    Solamyl s vodou rozmícháme na hladkou kaši, přidáme sójovou omáčku, med a sherry. Omáčku přilijeme do pánve, zamícháme a vaříme 2 minuty.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.