Zeleninová bageta

0 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
19 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm opékáme asi 4 minuty očištěné cukety a žampiony nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Malé bagety podélně rozkrojíme a namažeme pomazánkovým máslem. Na spodní poloviny baget rozložímne plátky rajčat a obložíme je vlažnými plátky cuket a žampionů. Přikryjeme horní polovinou baget a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.