Zeleninová kaše s krůtím masem
50 min.
Ingredience
- 350gramůFenykl sladký - hlíza
- 350gramůOkurka salátová
- 350gramůBrambory
- 100gramůKrůtí prsa
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 5lžicMáslo čerstvé
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme, očistíme a oloupeme fenyklovou hlízu, okurku zbavenou jader, brambory a krůtí maso a vše nakrájíme na malé kostičky a se špetkou soli a kmínem přivedeme k varu. Asi 15-20 minut vaříme pod pokličkou. Uvařenou hustou polévku rozmixujeme na kaši a po porcích zamrazujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.