Zeleninová omáčka s medem

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci smícháme vodu, nové koření, pepř, bobkový list, skořici, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájeno cibuli, sůl a přivedeme k varu. Hrnec přikryjeme pokličkou a na mírném ohni vaříme asi 120 minut.
  • 2
    Když je zelenina uvařená, přivedeme k varu drůbeží vývar a do něj přimícháme med a hladkou mouku. Nakonec přidáme povařenou zeleninu, ze které jsme vyndali koření a vše důkladně mixérem rozmixujeme.
  • 3
    Takto připravenou omáčku ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.