Zeleninová omeleta

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
501 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme všechna vejce, přidáme mléko, sůl a pepř. Vidličkou rozšleháme. V druhé míse smícháme na kolečka nakrájenou cuketu a nadrobno nasekanou cibuli. Pořádně zamícháme.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olej a nalijeme na něj vejce. V momentě, kdy nám vajíčko na spodu tvrdne přidáme zeleninu z druhé mísy. Ta by se nám měla s vejcem spojit. Omeletu nijak nemícháme.
  • 3
    Když vypadá omeleta téměř hotová, přidáme na ni rozdrobený kozí sýr. Navrch omelety dáme zakysanou smetanu, která se nám rozteče. Ihned poté můžeme podávat

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.