Zeleninová pizza s mletým masem

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
40 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu rozmrazíme podle návodu na obalu.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Papriku očistíme od semínek a nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Na rozpáleném oleji orestujeme mleté maso. Přidáme do něj cibuli, kousky papriky a krátce podusíme. Přidáme rajčatový protlak a vše dusíme do odpaření vody.
  • 4
    Nyní okořeníme směs pepřem a solí, přidáme trochu provensálského koření. Směs poté rovnoměrně rozprostřeme na pizzu.
  • 5
    Pizzu pak posypeme kukuřicí a plátky sýra.
  • 6
    Pečeme na 200 stupňů cca 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.