Zeleninová polévka s hovězím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci přepustíme máslo, vložíme maso, cibuli a za stálého míchání opékáme asi 10 minut při střední teplotě, až maso zhnědne a cibule je měkká.
  • 2
    Přilijeme masový vývar, rajčata z konzervy bez šťávy, mraženou, míchanou zeleninu, nakládanou kukuřici a bazalku. Osolíme, opepříme, hrnec přiklopíme a přivedeme k varu.
  • 3
    Snížíme teplotu a vaříme zvolna asi 10 minut, dokud zelenina nezměkne. Nalijeme do talířů a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.