Zeleninová polévka s rýží

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu omyjeme. Papriky zbavíme semen a bílých žeber, mrkev oloupeme. Cibuli, papriky, cukety a mrkev nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci zahřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme rýži, zeleninový vývar a asi 10 minut dusíme.
  • 3
    Přisypeme nakrájenou zeleninu a vaříme asi 5 minut. Vložíme rajčata a vaříme dalších 5 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 4
    Podáváme posypané sekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.