Zeleninová polévka s vejci
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 20gramůPetržel kořen
- 20gramůCeler řapíkatý
- 20gramůKapusta hlávková
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaCeler - nať
- 20gramůMrkev kořen
- 60gramůKvěták
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min.
- 2Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.