Zeleninová pomazánka
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kilogramRajčata zelená
- 2lžičkyHořčičné semínko
- 150gramůCukr krupice
- 2lžičkySůl
- 0,25litrOcet kvasný lihový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou syrovou zeleninu umeleme a podusíme se solí, octem, cukrem a hořčičným semínkem 15-20 minut.
- 2Směs napěchujeme do čistých sklenic a uzavřeme.
- 3Pomazánku podáváme k vařeným masům nebo mažeme na chléb s máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.