Zeleninová směs marinovaná

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony pokrájíme na plátky, papriku bez jádřince na proužky, pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno, rajčátka na čtvrtky, feferonku rozřízneme, vyškrábneme semínka a zbytek nasekáme na jemno.
  • 2
    Do misky nalijeme olej, ocet, přidáme feferonku, mletou papriku, sojovou omáčku, solamyl, osolíme, promícháme. Do této marinády nasypeme žampiony, papriku, pórek a cibuli, promícháme a necháme marinovat aspoň dvě hodiny.
  • 3
    Marinovanou směs i s marinádou vyklopíme na rozpálenou suchou pánev, podusíme. Je-li třeba, podlijeme troškou vody. Nakonec přisypeme čtvrtky rajčátek a ještě chvilku podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.