Zeleninové kari

15 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1966 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
32 g
Sacharidy
415 g
Vláknina
55 g
Cukr
127 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu.
  • 2
    Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce.
  • 3
    Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.