Zeleninové kari
15 min.
Ingredience
- 600mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaKari pasta
- 5kusůGalgan
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 2kusyLimetka kafrová
- 8kusůKukuřice cukrová
- 2kusyBrokolice
- 1špetkaSůl
- 90gramůSójové výhonky
- 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1966 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
32 g
Sacharidy
415 g
Vláknina
55 g
Cukr
127 g
Postup přípravy
- 1V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu.
- 2Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce.
- 3Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.