Zeleninové lečo s párkem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nadrobno, přidáme papriky nakrájené na proužky a smažíme asi pět minut.
  • 2
    Poté přidáme na kolečka pokrájené párky, na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme rozšlehaným vejcem.
  • 3
    Promícháme, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 9. 2015
Zeleninové lečo s párkem
Milujeme lečo z čerstvé zeleniny, gramáže není nutno přesně dodržet. Na oleji nejprve orestuju hrubě nakrájenou cibuli, přidám párek nebo nějakou klobásu nakrájenou na menší kousky, chvíli ještě restuju a přidám papriku. Později nakrájená rajčata, které většinou loupu. Naříznu je shora do kříže , dám do nějaké nerez nádoby, zaliju vařící vodou a po pár vteřinách vyjmu a oloupu. Jde to rychle a dobře. Lečo je super sezónní jídlo.😉
Anonymní uživatel
čt 12. 5. 2016
Zeleninové lečo s párkem
😉
Anonymní uživatel
čt 12. 5. 2016
Zeleninové lečo s párkem
😉😁😉