Zeleninové pikantní tofu
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kusChilli paprička
- 2stroužkyČesnek
- 3lžíceOlej rostlinný
- 3kusyCeler řapíkatý
- 230gramůHouby čerstvé
- 1kusPaprika červená
- 3lžíceKari pasta červená
- 400mililitrůMléko kokosové
- 1lžičkaCukr třtinový
- 230gramůŠpenát listový čerstvý
- 2lžíceOmáčka sojová pikantní
- 120gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 230gramůSýr sójový - Tofu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
29 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém oleji ve woku orestujeme dozlatova tofu a odložíme stranou.
- 2Na oleji orestujeme na drobno nakrájený česnek, cibuli a chilli papričku do měkka. přidáme nasekaný celer, houby, papriku a rozpůlené kukuřičky a pečeme 5 minut do měkka. Vmícháme kari pastu, mléko a přivedeme k varu. Na závěr přidáme špenát, sojovou omáčku a cukr a vaříme, dokud špenát neuvadne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.