Zeleninové placky se sýrem
35 min.
Ingredience
- 150gramůŽervé
- 1lžičkaProvensálské koření
- 4krajíceChléb Pita
- 1špetkaPepř černý mletý
- 450gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 4lžíceMléko polotučné
- 2lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Nerozmrazenou zeleninovou směs vložíme do 0,25 l vařící vody a vaříme 3 minuty. Zeleninu necháme okapat.
- 2Čerstvý sýr rozmícháme s mlékem a kořením na hladký krém. Plech vyložíme pečicím papírem, urovnáme na něj chlebové placky. Potřeme je polovinou sýrového krému a obložíme povařenou zeleninou. Osolíme a opepříme podle chuti. Navršíme zbylý sýrový krém a pokapeme olivovým olejem.
- 3Pokrm zapékáme při 200 stupních Celsia 15 - 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.