Zeleninové ragú

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, nakrájíme na stejně velké kousky a osolenou dusíme v rendlíku se lžičkou másla. Do poloviny podlijeme vývarem.
  • 2
    Přiklopené dusíme asi 20 minut, a jakmile zelenina změkne, zahustíme ji lžičkou hladké mouky utřené s máslem.
  • 3
    Tuto směs důkladně rozmícháme ve šťávě zeleniny. Povaříme ještě 3 minuty, poté odstavíme z ohně, zjemníme žloutkem rozmíchaným v mléce a přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.