Zeleninové ragú (kari)

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
9 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli 3 minuty restujeme na rozpáleném oleji ve větším hrnci na středním plameni, přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný čerstvý zázvor, mletý koriandr, mletý kmín, kurkumu a celou skořici, mícháme, dokud směs nezačne vonět.
  • 2
    Pak přilijeme drůbeží vývar, kokosové mléko, přidáme oloupané a nakrájené sladké a konzumní brambory, růžičky květáku, vše přivedeme k varu, stáhneme plamen, zakryjeme pokličkou a 10 minut vaříme. Přisypeme rozmrazený hrášek, jemně nasekaný čerstvý koriandr a čerstvou mátu a necháme vařit ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.