Zeleninové rizoto s černým kořenem

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
671 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky, oloupaný černý kořen nakrájíme na kolečka. Mrkev i kořen povaříme v osolené vodě doměkka. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme uvařenou zeleninu a za častého míchání ji krátce opékáme. Vsypeme propláchnutou rýži, zalijeme vývarem a za občasného míchání dusíme asi 20 minut. Podle potřeby přiléváme vývar. Chvíli před koncem dušení vmícháme do rizota nastrouhaný sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.