Zeleninové rizoto s houbami
45 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 100gramůHrášek
- 100gramůChřest bílý
- 100gramůHouby čerstvé
- 1hrnekMasový vývar
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rýži důkladně propláchneme a na rozpáleném oleji opražíme. Zalijeme osoleným vývarem, přidáme hrášek, pokrájený chřest, nakrájené houby, ochutíme worcesterskou omáčkou a krátce podusíme.
- 2Vejce uvaříme natvrdo, nasekáme a vmícháme do rizota. Dodusíme, zakryté necháme chvíli dojít a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.