Zeleninové špízy

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme, cuketu a cibulku pokrájíme na malá kolečka.
  • 2
    Mrkvičky vyndáme z plechovky a necháme okapat.
  • 3
    Špejli seřízneme na konci do ostré špičky.
  • 4
    Zeleninu na špejle napichujeme, aby se pravidelně střídaly druhy.
  • 5
    Připravené špízy dáme do pekáče, zalijeme je olivovým olejem a okořeníme.
  • 6
    Dáme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.