Zeleninové vdolky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
89 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle. Přidáme očištěnou, na malé kousky nakrájenou zeleninu, mírně osolíme, okořeníme, opepříme a podusíme doměkka. Necháme vychladnout.
  • 2
    Potom do zeleniny vmícháme vejce rozkvedlaná s moukou.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme menší vdolky a opékáme je v pánvi v dostatečném množství oleje dozlatova.
  • 4
    Vdolky upravíme na talíře a podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.