Zeleninový hrnec

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme na pánvi. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a osmahneme ji.
  • 2
    Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky.
  • 3
    Do sádlem vymazané remosky rozložíme vrstvu brambor a mrkve, osolíme, posypeme kořením a poklademe částí cibule. Vrstvy opakujeme.
  • 4
    Nakonec vše zalijeme vývarem a pokrm v remosce dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.