Zeleninový krém s krupkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
66 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky spaříme vařící vodou, scedíme, vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme do poloměkka. Přidáme zeleninu, vaříme vše do měkka.
  • 2
    Část zeleniny oddělíme, zbylou zeleninu i vývar s krupkami rozmixujeme a uvedeme do varu. Přidáme mléko, špetku muškátu, bujón, krátce povaříme.
  • 3
    Polévku rozdělíme na talíře, přidáme kousek másla, oddělenou zeleninu a nasekanou pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.