Zeleninový nákyp
65 min.

Ingredience
- 1špetkaMuškátový květ
- 20gramůCeler bulvový
- 40gramůPórek
- 40gramůMrkev kořen
- 100gramůKvěták
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou zeleninu uvaříme a nadrobno nakrájíme.
- 2Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Do prochladlého vmícháme vejce a zeleninu a okořeníme solí, sekanou petrželkou a špetkou muškátového květu.
- 3Zapečeme v máslem vymazané zapékací míse.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.