Zeleninový nákyp s vejci

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
999 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi podusíme zeleninu, osolíme špetkou soli, přidáme kmín a nové koření. Hotové zchladíme.
  • 2
    Minerálku rozmícháme s vejci, osolíme a opepříme.
  • 3
    Zapékací mísu vymastíme, vložíme do ní zeleninovou směs a rozmíchaná vejce. Mísu přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 130°C zhruba 20 minut. V polovině pečení pokličku sejmeme a zapečeme dozlatova.
  • 4
    Nákyp podáváme s řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.