Zeleninový podzimní salát
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyPórek
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusPaprika červená
- 450gramůZelenina kořenová
- 300gramůHouby čerstvé
- 400gramůRajčata
- 50mililitrůVíno jablečné
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
13 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C. Do zapékací misky vložíme postupně cibuli nakrájenou na plátky, nakrájený pórek, kořenovou zeleninu, mrkev nakrájenou nadrobno, papriku na plátky, nasekané větvičky celeru, nakrájené houby, rajčata, víno, bylinky, sůl a pepř.
- 2Zapékací misku vložíme do trouby a pečeme 70 minut, dokud zelenina nezměkne. Ozdobíme čerstvými bylinkami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.