Zeleninový předkrm s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 250gramůZakysaná smetana
- 250gramůSýr Čedar
- 1kusCibule
- 3kusyOkurky nakládané
- 2kusyPaprika zelená
- 3kusyRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3mililitryCitronová šťáva
- 100gramůTuňák v oleji
- 4kusyVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr spolu s oloupanou a jemně nakrájenou cibulí. Přidáme na malé kousky nakrájené okurky, jádřinců zbavenou a na tenké proužky nakrájenou papriku. Nakonec přimícháme omytá a nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme, podle chuti pokapeme citrónovou šťávou. Salát důkladně promícháme, vložíme do lednice.
- 2Těsně před podáváním porcujeme na jednotlivé talíře. Každou porci ozdobíme kousky tuňáka a vejci nakrájenými na kousky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.