Zeleninový předkrm s tuňákem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr spolu s oloupanou a jemně nakrájenou cibulí. Přidáme na malé kousky nakrájené okurky, jádřinců zbavenou a na tenké proužky nakrájenou papriku. Nakonec přimícháme omytá a nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme, podle chuti pokapeme citrónovou šťávou. Salát důkladně promícháme, vložíme do lednice.
  • 2
    Těsně před podáváním porcujeme na jednotlivé talíře. Každou porci ozdobíme kousky tuňáka a vejci nakrájenými na kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.