Zeleninový salát s červenou řepou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev nastrouháme nahrubo, nakládanou červenou řepu nakrájíme na plátky, pórek na nudličky, salátovou okurku na tenké hranolky, rajčata na kostičky, petrželku posekáme. Zeleninu vložíme do skleněné mísy, zasypeme petrželkou, zalijeme olivovým olejem, zakápneme citronovou šťávou, ochutíme solí a pepřem. Důkladně dvěma vidličkami promícháme a dáme vychladit.
  • 2
    Podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.