Zeleninový trhanec
30 min.

Ingredience
- 100gramůPaprika zelená
- 2decilitryMléko polotučné
- 5kusůRohlíky bílé
- 1kusCibule
- 5kusůVejce slepičí
- 50gramůPetržel kudrnka
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 30gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V míse namočíme rohlíky nakrájené na kostičky do mléka. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř a nasekanou petrželku. Na pánvi zpěníme cibuli nadrobno, přidáme nakrájenou papriku a orestujeme. Vlijeme směs z mísy a necháme na mírném ohni ztuhnout. Hotovou omeletu natrháme vidličkou na menší části, rozdělíme na porce a ozdobíme snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 4. 2017
Zeleninový trhanec
Skvělý předkrm 🙂🙂