Zelí dušené s těstovinami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
26 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrouháme, podlijeme osolenou vodou a podusíme asi 10 minut. Scedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zelí a dusíme doměkka. Osolíme, mírně opepříme a okmínujeme. Zelí dusíme bez podlévání.
  • 3
    K měkkému zelí přidáme uvařené, scezené těstoviny a pokrm ještě chvíli podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.