Zelí dušené s těstovinami
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůOlej stolní
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1lžičkaSůl
- 300gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
26 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí nakrouháme, podlijeme osolenou vodou a podusíme asi 10 minut. Scedíme je a necháme okapat.
- 2Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zelí a dusíme doměkka. Osolíme, mírně opepříme a okmínujeme. Zelí dusíme bez podlévání.
- 3K měkkému zelí přidáme uvařené, scezené těstoviny a pokrm ještě chvíli podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.