Zelí křupavé s mandlemi
20 min.
Ingredience
- 1,25kilogramyZelí čínské
- 75gramůMandle
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCukr třtinový
- 1špetkaSkořice mletá
- 7centilitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Otrháme listy čínského zelí, propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Ve woku rozehřejeme olej a vložíme pokrájené čínské zelí, smažíme 3 minuty, dokud nezačnou kousky zelí v oleji plavat. Potézelí vyjmeme a necháme okapat.
- 2Do woku vložíme oloupané mandle, 30 vteřin je osmahneme, poté je vyndáme a necháme též okapat.
- 3Smícháme mletou skořici, třtinový cukr, sůl a posypeme směskou zelí. Do hotového čínského zelí vsypeme nakonec mandle.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.