Zelí křupavé s mandlemi

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Otrháme listy čínského zelí, propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Ve woku rozehřejeme olej a vložíme pokrájené čínské zelí, smažíme 3 minuty, dokud nezačnou kousky zelí v oleji plavat. Potézelí vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Do woku vložíme oloupané mandle, 30 vteřin je osmahneme, poté je vyndáme a necháme též okapat.
  • 3
    Smícháme mletou skořici, třtinový cukr, sůl a posypeme směskou zelí. Do hotového čínského zelí vsypeme nakonec mandle.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.