Zelí po bengálsku
50 min.

Ingredience
- 1špetkaHřebíček mletý
- 1špetkaSkořice mletá
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 0,5lžičkaCukr moučkový
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaKardamom
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
14 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí nakrouháme na nudličky a osmažíme na másle spolu se zázvorem a chilli kořením.
- 2Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, cukr a sůl a vše podusíme.
- 3Když je zelí měkké, poprášíme pokrm směsí skořice, hřebíčku a kardamomu.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.