Zelí po česku
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 40gramůSádlo škvařené
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a osmahneme na sádle.
- 2Přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme a osmahneme.
- 3Podlijeme vodou a dusíme. Po změknutí zelí zaprášíme moukou, opět podusíme a dochutíme octem a cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.