Zelí s fazolemi a vepřovým masem

100 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1211 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
49 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
24 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka.
  • 2
    Omyté, nakrájené maso spolu s kysaným zelím zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Potom přidáme spařené jáhly a vaříme doměkka.
  • 3
    Z hladké mouky, sádla a najemno nakrájené cibule připravíme světlou cibulovou jíšku, zalijeme ji studenou vodou, rozmícháme a povaříme. Přilijeme ji k masu a zelí a nakonec přimícháme uvařené fazole.
  • 4
    Pokrm podle chuti přisolíme a ještě 10 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.