Zelí s nudlemi

40 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle nasypeme do vroucí osolené vody a vaříme přibližně 20 minut. Řídíme se návodem na obalu. Mezitím si připravíme zelí. Hlávku zelí omyjeme, rozřízneme, zbavíme se košťálu a zelí nakrájíme na slabší proužky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a zpěníme, přidáme nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme, opepříme, posypeme mletou paprikou a podusíme.
  • 3
    Těstoviny scedíme a přidáme k zelí do pánve, ještě krátce podusíme a odstavíme. Jednotlivé porce upravíme na talíře a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.