Zelí s rýží a rajčaty
60 min.
Ingredience
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 300gramůRajčata
- 200gramůRýže loupaná
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř bílý
- 1kusCibule
- 1,5decilitryOlej rostlinný
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
38 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rýži propereme, zalijeme vodou a vaříme doměkka asi 20 minut. Mezitím v hrnci na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zelí na nudličky a necháme restovat. Když zelí zavadne, přidáme pokrájená rajčata a necháme dusit na mírném ohni doměkka. Uvařenou rýži scedíme a přidáme k zelí, důkladně promícháme, osolíme, opepříme a ihned ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.