Zelí v rajčatové omáčce, dušené

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
185 g
Vláknina
58 g
Cukr
90 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrouháme zelí, zalijeme rajčatovou šťávou a dusíme přiklopené pokličkou.
  • 2
    Přidáme nakrájenou očištěnou papriku, kterou jsme zbavili semínek.
  • 3
    Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku.
  • 4
    Rozředíme ji vodou, povaříme a přidáme k zelí.
  • 5
    Ochutíme česnekem rozetřeným se solí.
  • 6
    Podáváme k mletým masům a vepřové pečeni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.