Zelí v rajčatové omáčce, dušené
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyPaprika zelená
- 500mililitrůRajčatová šťáva
- 30gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 6stroužkůČesnek
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
185 g
Vláknina
58 g
Cukr
90 g
Postup přípravy
- 1Nakrouháme zelí, zalijeme rajčatovou šťávou a dusíme přiklopené pokličkou.
- 2Přidáme nakrájenou očištěnou papriku, kterou jsme zbavili semínek.
- 3Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku.
- 4Rozředíme ji vodou, povaříme a přidáme k zelí.
- 5Ochutíme česnekem rozetřeným se solí.
- 6Podáváme k mletým masům a vepřové pečeni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.