Zelí v rajské omáčce
70 min.
Ingredience
- 1kilogramZelí hlávkové bílé
- 1kusCibule
- 30gramůMouka polohrubá
- 8gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 50mililitrůProtlak rajčatový
- 60gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Zelí nakrouháme na nudličky a vložíme na osmaženou cibuli. Podlijeme, přidáme protlak a zakryté dusíme 30 minut do měkka. Ze sádla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zelí zahustíme. Dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.